17 Οκτ 2014

Απαγορεύονται τα αυτοκίνητα το Σάββατο στο κέντρο

Απαγορεύονται τα αυτοκίνητα το Σάββατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία από ώρα 05.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 16.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων

Κλειστοί θα παραμείνουν κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης το Σάββατο στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου, ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 18.45΄από την Λεωφόρο Νίκης (Λευκό Πύργο) και θα καταλήξει στο ίδιο σημείο (Λευκό Πύργο) και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 21.15΄από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο.

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία από ώρα 05.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 16.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων.

Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση στην Λεωφόρο Νίκης, στην Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β΄, στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την οδό Παρασκευοπούλου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Παρασκευοπούλου, από την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Λεωφόρο Βασ. Όλγας, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην Λεωφόρο Βασ. Όλγας, από την οδό Παρασκευοπούλου έως την οδό Βασ. Γεωργίου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Μ. Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Κουντουριώτη.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Ο ΟΑΣΘ έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται ενώ οι  εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 23.00΄ ώρα.

πηγή: olathessaloniki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.