18 Νοε 2014

Ιστορίες αναγνωστών από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Την 1η Σεπτεμβρίου σταμάτησαν τα μεταμεσονύκτια λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Την 1η Οκτωβρίου αυξήθηκαν κατά 25% τα κόμιστρα των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ. Την ίδια στιγμή, μειώθηκε η συχνότητα των δρομολογίων, με αποτέλεσμα τις ώρες αιχμής να επικρατεί πανικός και δυσφορία. Κι όλα αυτά, σε μία πόλη που η ανεργία χτυπάει κόκκινο και τα εισοδήματα  των νοικοκυριών κατρακυλούν συνεχώς.

Το προηγούμενο διάστημα, ξεκίνησε από συλλογικότητες και επιτροπές κατοίκων μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης του κόσμου για τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΑΣΘ και το φαύλο καθεστώς του Οργανισμού. Το κίνημα δυναμώνει συνεχώς, διεκδικώντας δημόσιες, φτηνές και ποιοτικές μεταφορές για όλους.

Σχετικά με το θέμα του ΟΑΣΘ, η μάχη, όπως φαίνεται, έχει να κάνει και με την επικοινωνία αυτής της ιστορίας. Οπότε βγάλτε φωτογραφίες με τον κόσμο στις στάσεις και μέσα στα λεωφορεία, γράψτε ιστορίες που ζείτε και ακούτε στις στάσεις και τα λεωφορεία, γράψτε σχόλια, περιγράψτε αυτό που συμβαίνει και στείλτε τα στο info@alterthess.gr για να τα δημοσιεύσουμε.

Διαβάστε τις ιστορίες που έχουν στείλει αναγνώστες και αναγνώστριες στο alterthess:

Και ένα ευρώ και σαν σαρδέλες

Δεν έχουμε και ουρανοξύστες

Οδηγέ, Σταμάτα

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 23

Διπλάσιο εισιτήριο για την ίδια διαδρομή στο 78. Παράλογο;

Νέο κόλπο ΟΑΣΘ για να μας κλέβει στην γραμμή 78

Ο ΟΑΣΘ δίνει ρέστα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

ΟΑΣΘ: Να αντιδράσουμε σε κάθε επιδρομή "ελεγκτών"


πηγή: http://www.alterthess.gr/content/alterthess-istories-anagnoston-apo-ta-leoforeia-toy-oasth#.VGnja7Qj0Dg.facebook

1 σχόλιο:

  1. ας πουν και οι οδηγοι ιστοριες απο τους επιβατες.........επιβατης τον στελνει στον διαολο τον οδηγο,,,,,,επιβατης τον καρφωνει την συριγγα στον λαιμο στον λαιμο......επιβατης δεν πληρωνει επειδη λεει (ετσι γουσταρω).......επιβατης τρωει πινει τα πεταει ολα μεσα στο λεωφορειο........επιβατης βαζει τα ποδια του στα καθισματα και την επομενη θα λεει ο ιδιος πω πω βρομια,που να κατσεις το νομισμα παντα εχει δυο οψεις και οι επιβατες εχουν τα δικια τους αλλα και οι οδηγοι δεν τραβαν και λιγα απο μερικους ανοητους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.