25 Νοε 2014

Βιαστικό «ψαλίδι» στην έρευνα για τον ΟΑΣΘ

Μόλις 10 αντί για 27 ημέρες, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, διήρκησε η έρευνα του ΚΕΠΚΑ με θέμα την άποψη των επιβατών για τον ΟΑΣΘ.

Εντύπωση προκαλεί το «ψαλίδισμα» στην προθεσμία της έρευνας του ΚΕΠΚΑ σχετικά με το φλέγον θέμα της μαζικής μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη.

Η έρευνα του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών ανακοινώθηκε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου και καλούσε τους επιβάτες του ΟΑΣΘ να αξιολογήσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού.

Τρεις μέρες μετά, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, το ΚΕΠΚΑ εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία σημείωνε ότι «λόγω της μεγάλης συμμετοχής από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε την έρευνα (πάνω από 4.000 απαντήσεις σε 3 ημέρες) κρίνουμε σκόπιμο να μην την κρατήσουμε έως τις 7 Δεκεμβρίου που αρχικά είχαμε ανακοινώσει αλλά έως τις 20 Νοεμβρίου».

Με τη νέα προθεσμία, η διάρκεια της έρευνας κατέληξε να συρρικνωθεί στις 10 μέρες αντί για τις 27 που θα κρατούσε αρχικά.

Να σημειωθεί ότι, παρά την σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΚΕΠΚΑ, δεν έγινε καμία έγκαιρη προειδοποιητική ανάρτηση στη σελίδα του Κέντρου στο facebook.

ΠΗΓΉ: http://www.newsfish.gr/topika-nea/4701/viastiko-psalidi-stin-ereuna-gia-ton-oasth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.