30 Δεκ 2014

Απαραίτητες οι αλυσίδες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται αυτή την ώρα τα οχήματα που κατευθύνονται προς και από τη Χαλκδική λόγω της χιονόπτωσης, με τους οδηγούς να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στο ύψος της Καρδίας, καθώς και προς Σωζόπολη, Τρίγλια και Φλογητά.

Νωρίτερα σημειώθηκε σύγκρουση ανάμεσα σε ΙΧ και λεωφορείο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη, όπου σημειώθηκαν υλικές μόνο ζημιές.

Που χρειάζονται αλυσίδες
Στην Ημαθία απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Βέροιας- Σελίου προς το χιονοδρομικό κέντρο. Στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κοζάνης μέσω Καστανιάς, προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στην επαρχιακή οδό Νάουσας - Σελίου προς το χιονοδρομικό κέντρο.

Στο νομό Πέλλας προς το χιονοδρομικό κέντρο του Βόρρα. Επίσης αλυσίδες είναι απαραίτητες σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων. Στο νομό Φλώρινας εκτός από το επαρχιακό αλυσίδες χρειάζονται και σε όλο το εθνικό δίκτυο, εκτός από την πεδινή περιοχή του Αμυνταίου.

Στο νομό Καστοριάς απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στο δρόμο Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Βιτσίου από το 18ο έως 28ο χιλ. στο δρόμο Καστοριάς – Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου από το 25ο έως 50, Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Αμηνταίου από το 25ο έως το 31ο και Καστοριάς Φλώρινας μέσω Κορομηλιάς από το 10ο έως 25ο.

πηγές: http://www.thestival.gr/society/item/222421-aparaitites-oi-alysides-stin-eo-thessalonikis-n-moudanion και http://rthess.gr/articles_det.asp?artid=61694

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.