29 Ιαν 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για τον Κ16

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από σήμερα έως την Κυριακή στο ρεύμα εξόδου του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» μέχρι το ύψος της συμβολής του με την Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης (κόμβος Λαχαναγοράς).

Η διακοπή της κυκλοφορίας, που θα πραγματοποιείται κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης, γίνεται στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή ΠΑΘΕ και εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της Δυτικής εισόδου και της οδού 26ης Οκτωβρίου, θα κινούνται προς τον κυκλικό κόμβο των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» και κατόπιν μέσω της οδού 26ης Οκτωβρίου (ρεύμα εισόδου), της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και της προέκτασης της Περιφερειακής οδού θα καταλήγουν στον κόμβο «Λαχαναγοράς», με δυνατότητα κίνησης ευθεία προς την Περιφερειακή οδό ή αριστερά στον αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Αθήνα).

Καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Η Διεύθυνση Τροχαίας ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

πηγή: http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=210461

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.