22 Ιαν 2015

Συνεχίζεται το μεγάλο έργο της αστικής οδοποιίας στο σύνολο του Δήμου Θέρμης. Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Πλαγιάρι και την Καρδία και προχωρά σε Σουρωτή και Τρίλοφο




 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο της αστικής οδοποιίας. Αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Πλαγιάρι και την Καρδία και συνεχίζονται στη Σουρωτή και τον Τρίλοφο. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιούνται, σήμερα, στο σύνολο των οικισμών του δήμου Θέρμης, με προϋπολογισμό 1,9 εκατ. ευρώ και αφορά ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων που έχουν υποστεί σοβαρές φθορές και που στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αύξηση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.


«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της οδικής ασφάλειας, καθώς με τις ασφαλτοστρώσεις, τις κρασπεδώσεις και τις αποκαταστάσεις των φθορών αλλάζει η φυσιογνωμία των περιοχών και ενισχύεται η ασφάλεια των πολιτών» σημειώνει ο δήμαρχος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, που παρακολουθεί το έργο καθημερινά, εκ του σύνεγγυς, και σήμερα βρέθηκε στο Πλαγιάρι όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της κοινότητας Αργύρη Μωραΐτη για την εξέλιξη του έργου στο συγκεκριμένο οικισμό.


Το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται τα έργα στη Σουρωτή και την είσοδο του Ν.Ρυσίου και ξεκινάνε άμεσα στα ορεινά του Δήμου. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του δήμου ενώ τα έργα που υλοποιούνται στους οικισμούς σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών με τη συνεργασία των προέδρων των κατά τόπους περιοχών και τις εισηγήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.