22 Μαρ 2015

Μικρό αεροσκάφος τύπου Cessna έπεσε στον Αξιό σήμερα το μεσημέρι.

Σε σοβαρή κατάσταση στο 424 ο χειριστής του αεροσκάφους που έπεσε στον Αξιό - Εκτός κινδύνου οι άλλοι δυο.

Σύμφωνα με το thestival


Τρεiς τραυματίες, με τον ένα από αυτούς να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός της συντριβής ενός εκπαιδευτικού αεροσκάφους τύπου Τσέσνα, σήμερα το μεσημέρι στον ποταμό Αξιό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε από το πεδίο απογειώσεων- προσγειώσεων του Κιλκίς με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Το Τσέσνα, φέρεται να παρουσίασε μηχανική βλάβη και ο κυβερνήτης του επιχείρησε αναγκαστική προσνήωση στο ποτάμι. Νωρίτερα είχε ενημερώσει το πύργο ελέγχου ζητώντας βοήθεια κι έτσι στο σημείο έσπευσαν αμέσως τα συνεργεία διάσωσης, στα οποία συμμετείχαν δυνάμεις της πυροσβεστικής Γουμένισσας και Κιλκίς, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η αστυνομία Γουμένισσας.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 κοντά στο χωριό ρύζια, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το Πολύκαστρο. Οι δύο από τους επιβάτες του αεροσκάφους είναι Ιταλοί υπήκοοι και κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αεροσκάφος και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.