27 Μαΐ 2015

Η διασταύρωση Πόντου-Μεταμορφώσεως είναι νεκρή


Το τείχος του αίσχους στην Καλαμαριά - οι πρώτες επιπτώσεις

80% μείωση στην κίνηση των εμπορικών καταστημάτων στην διασταύρωση της Πόντου με την Μεταμορφώσεως, σύμφωνα με τον εμπορικό σύλλογο Καλαμαριάς.

Συνέντευξη στο Alpha 96.5





Τσίρος Παναγιώτης , αντιπρόεδρος εμπορικού συλλόγου Καλαμαριάς

«Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια αγορά όταν ξεκινάει ένα τέτοιο έργο στο δήμο, είναι η μείωση της επισκεψιμότητας των εμπορικών οδών», δήλωσε στον Alpha96.5 ο Παναγιώτης Τσίρος, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς, για τα προβλήματα που δημιουργούν τα έργα του μετρό στα καταστήματα και για την πρόταση του συλλόγου στους ιδιοκτήτες να μειώσουν τα ενοίκια των καταστημάτων, συμπληρώνοντας: «Το δικό μας μεγάλο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι πλέον η διασταύρωση Πόντου-Μεταμορφώσεως είναι νεκρή».

«Η εμπορική κίνηση μειώθηκε τουλάχιστον κατά 80% στα καταστήματα που βρίσκονται μπροστά στις λαμαρίνες και ένα 40 με 30 τοις εκατό στα υπόλοιπα καταστήματα των οδών που βρίσκονται στα πέριξ», τόνισε ο κύριος Τσίρος.

Για τη μείωση των μισθωμάτων στα καταστήματα, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς, είπε: «Σαν Εμπορικός Σύλλογος, που προσπαθούμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα των μελών μας και κατ’ επέκταση την εμπορικότητα των δρόμων οι οποίοι πλήττονται, προσπαθούμε να έρθουμε σε μια συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των εμπορικών χρήσεων, ώστε να υπάρξει μια διαμόρφωση των ενοικίων προς τα κάτω, ούτως ώστε να αντεπεξέλθουμε στην κρίση».

«Ανεπίσημα θα σας πω ότι αυτό υπάρχει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη με την κρίση υπήρξε μια διόρθωση προς τα κάτω. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μια καινούργια πρόκληση», είπε ο Παναγιώτης Τσίρος σχετικά με τις μειώσεις των ενοικίων των καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.