28 Ιουν 2015

Δωρεάν πιλοτική εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως για οδηγούς ταξί

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκ μέρους της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού έργου TAXIstars, παρέχει σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί δωρεάν πρόσβαση σε app που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Ο βασικός σκοπός του έργου είναι να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών ταξί, ώστε να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθιστώντας την ίδια στιγμή τον κλάδο περισσότερο ασφαλή, αποτελεσματικό και ανταγωνιστικό. Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήθηκε εφαρμογή για smartphone ή tablet, που λαμβάνει υπόψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά του επαγγέλματος των οδηγών ταξί και περιλαμβάνει πρωτότυπο υλικό εκπαίδευσης, στα ελληνικά, γύρω από 8 θεματικές ενότητες:

  1. Ευεξία του οδηγού
  2. Εργονομία
  3. Έξυπνη οδήγηση
  4. Διαχείριση επειγόντων περιστατικών
  5. Προσωπική ασφάλεια
  6. Παροχή υπηρεσιών και κοινωνική αλληλεπίδραση
  7. Διαχείριση διενέξεων και αντιμετώπιση δύσκολων πελατών
  8. Οδήγηση φιλική προς το περιβάλλον

Οδηγοί ταξί που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την πιλοτική εφαρμογή και να παρέχουν στην συνέχεια παρατηρήσεις και σχόλια για το εκπαιδευτικό υλικό παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κυρία Γεωργία Δέδε, τηλ. 2103680006, e-mail gdede@hau.gr. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

πηγή: epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.