12 Ιουν 2015

StAr Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την απώλειά του, γίνεται πραγματικότητα το “Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια”, μια προσπάθεια που ο ίδιος ξεκίνησε το 2012. Σε μια σεμνή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, ανακοινώθηκαν οι στόχοι του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που υποστηρίζεται από την οικογένειά του, τη σύζυγό του Σοφία και τα παιδιά του Αλέξανδρο και Χριστίνα – Μυρτώ, η οποία είναι και πρόεδρος του ιδρύματος StAr.
Την εκδήλωση, που συντόνισε ο συνεργάτης και φίλος του, Δημήτρης Διατσίδης, τίμησαν εκπρόσωποι από τον Τύπο, την πολιτική, τις εταιρείες αυτοκινήτου, αλλά και το χώρο των αγώνων.

“Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί οφείλουν να κάνουν καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων” είχε πει και την άποψη αυτή υπηρέτησε με κάθε τρόπο, τόσο μέσα από τη διαδρομή του στη δημοσιογραφία, όσο και στην πολιτική. Περισσότερες από 400 τηλεοπτικές, 700 ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και 1000 σποτάκια (60'' με τον Άρη Σταθάκη) είχαν σαν βασικό σκοπό την εκπαίδευση των Ελλήνων σε θέματα οδικής κυκλοφορίας.

“Ακόμα και μία ζωή να σώσουμε, θα έχουμε κάνει κάτι πολύ σημαντικό” συνήθιζε να λέει και πάνω σε αυτή την αρχή θα κινηθεί και το ίδρυμα StAr, που στα πρώτα του βήματα περιλαμβάνονται καμπάνιες και ημερίδες με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

πηγή: 4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.