7 Σεπ 2015

Τροχαίο τα ξημερώματα

Τροχαίο ατύχημα από το οποίο προκλήθηκαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές (αν και εκτεταμένες) σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Β. Γεωργίου.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 2 νεαροί (ένας άντρας και μία γυναίκα) ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε 4 παρκαρισμένα ΙΧ προκαλώντας υλικές ζημίες.

Η σύγκρουση ήταν αρκετά ισχυρή και οι ζημιές στα οχήματα εκτεταμένες, ωστόσο, ευτυχώς, από αυτήν τραυματίστηκε ελαφρά μόνο η συνοδηγός του οχήματος. Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί τα αυτοκίνητα εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο σημείο, χωρίς όμως αυτό να προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα στην κίνηση των υπολοίπων οχημάτων.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ισχυρίστηκε πως πάτησε σε λάδια στο οδόστρωμα και δεν μπόρεσε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε 4 σταθμευμένα ΙΧ.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου με Αγίας Τριάδος στη περιοχή Φάληρο. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που βρισκόταν σε υπηρεσία κοντά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ασθενοφόρο όπου μετέφερε στο ΑΧΕΠΑ, πιθανότητα για προληπτικούς λόγους τη νεαρή συνοδηγό που χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι.

typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.