15 Οκτ 2015

Πεζοδρομείται η Νίκης αυτή τη Κυριακή (18/10)




Κλειστή για τα αυτοκίνητα και ανοιχτή για τους πεζούς θα είναι  από τις 11.00 έως τις 17.00, η Λεωφόρος Νίκης, αυτή την  Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης θα είναι κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο της πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ασφαλή και άνετη κίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, δίνοντας προτεραιότητα στους πεζούς.

Ταυτόχρονα θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου, ώστε να εξυπηρετούνται οι σταθμοί αυτοκινήτων, ενώ θα ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στους ποδηλατοδρόμους των οδών Σαλαμίνος και Ν. Κουντουριώτη (τμήμα μεταξύ των οδών Σαλαμίνος - Βενιζέλου) για την απρόσκοπτη κίνηση των ποδηλατιστών προς το σημείο της πεζοδρόμησης.

Με μέριμνα του Δήμου  και της Τροχαίας θα τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση στα σημεία των εκτροπών (ταινίες επισήμανσης και κώνοι) και θα υπάρχουν τροχονόμοι σε καίρια σημεία για την ενημέρωση των οδηγών, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Από το thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.