23 Οκτ 2015

Δεν κλείνει το πάρκινγκ στην πλ. Ελευθερίας

Δεν κλείνει το πάρκινγκ στην πλ. Ελευθερίας. Άλλη άποψη εκφράζει ο δήμαρχος μετά τα προηγούμενα δημοσιεύματα.



http://www.seleo.gr/thessalonikh/191703-boutaris-den-kleinei-to-parkingk-stin-plateia-eleftherias-den-borei-na-xasei-tosa-lefta-o-dimos#.Vio8_9LhDiw

Nα συζητηθεί στη συνεδρίαση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου, ώστε να υπάρχει και οριστική απόφαση του ΣτΕ, αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης το θέμα της διοικητικής αποβολής της επιχείρησης που εκμεταλλεύεται το πάρκινγκ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο πριν από λίγο επισήμανε ότι ο δήμος δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει στην αποβολή της επιχείρησης, μέχρι να γίνει γνωστή η απόφαση του ΣτΕ.

«Έγινε μία καταγγελία», όπως είπε, «προφανώς από ανταγωνιστική επιχείρηση. Δημιουργείται ένα θέμα για έναν χώρο που εδώ και 30 χρόνια είναι πάρκινγκ. Τώρα το θυμήθηκαν; Ο δήμος δεν μπορεί να χάσει έσοδα 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο, είναι πολλά τα χρήματα, ούτε η πόλη μπορεί να χάσει θέσεις πάρκινγκ, που εξυπηρετούν πάνω από 1.000 αυτοκίνητα τη μέρα. Αν κλείσουμε το πάρκινγκ θα ξεσηκωθεί όλη πόλη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.