19 Οκτ 2015

Η «εναλλακτική» πρόταση Μπουτάρη για τα διπλοπαρκαρισμένα στη Θεσσαλονίκη

«Καμία ανοχή», τόνισε με έμφαση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για τους παράνομους οδηγούς που διπλοπαρκάρουν τα οχήματά τους σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, δημιουργώντας σοβαρότατα κυκλοφοριακά προβλήματα.


Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, που είναι σε εξέλιξη, πήρε τον λόγο ο κ. Μπουτάρης και αναφέρθηκε στη λύση, που ο ίδιος θεωρεί, ότι θα βάλει τέλος σε αυτό το πρόβλημα.

«Η εικόνα στους δρόμους είναι καλύτερη από τότε που η Δημοτική Αστυνομία άρχισε να κόβει κλήσεις. Η παρακολούθηση όμως θα πρέπει να είναι συνεχής και συστηματική… εφ’όρου ζωής», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και συμπλήρωσε: «Μπορούμε τις κλήσεις από τα διπλοπαρκαρισμένα και γενικότερα από τις καταλήψεις δημοσίων χώρων να τα χρησιμοποιήσουμε ανταποδοτικά και να προσλάβουμε Δημοτικούς Αστυνομικούς».

Την παραπάνω πρόταση, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα την καταθέσει, όπως είπε, στα Υπουργεία Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης.

Σχετικά, με το ωράριο φορτοεκφορτώσεων αλλά και τα ΤΑΧΙ, ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως είναι «αγκάθια» για το κυκλοφοριακό και ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τους δύο κλάδους για να συζητηθεί το θέμα του ωραρίου και να βρεθεί μία λύση.

karfitsa.gr
Μαρία Ζαφειρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.