11 Δεκ 2015

Αλλαγή στη διαδρομή της γραμμής 6 στην Καλαμαριά - δεν διέρχεται από την Μεταμορφώσεως

Παράπλευρη απώλεια της κατασκευής του μετρό η απομάκρυνση της γραμμής 6 (Καλαμαριά) από τον πιο κεντρικό δρόμο του Δήμου, την Μεταμορφώσεως.

Η κατασκευή της στάσης του μετρό στη διασταύρωση Πόντου-Αιγαίου-Μεταμορφώσεως οδήγησε στο κλείσιμο του τμήματος της Μεταμορφώσεως από Πόντου ως Αμισσού για όλη την κυκλοφορία. Η λύση που είχε προταθεί ήταν να μεταφερθεί η διαδρομή στην Αργυρουπόλεως, Οι οδηγοί που παρκάρουν στην Αργυρουπόλεως "αποφάσισαν" να μην κουνήσουν ρούπι από την αγαπημένη τους συνήθεια να παρκάρουν και από τις δύο πλευρές της Αργυρουπόλεως με αποτέλεσμα (από ότι φαίνεται) να δυσκολεύονται τα λεωφορεία στη διέλευση από την οδό. Έτσι οι οδηγοί αποφάσισαν να αλλάξουν τη διαδρομή.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον που αποφάσισαν οι οδηγοί να επιβάλλουν αυτή την τροποποίηση της γραμμής. Ο επίσημος ΟΑΣΘ δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση! Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση....


Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ ενημερώνουν το επιβατικό κοινό πως ήδη από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου η γραμμή 6, Καλαμαριά-Βενιζέλου, αλλάζει διαδρομή.




Όπως αναφέρεται σχετικά, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα διέλευσης στην οδό Αργυρουπόλεως, με αποτέλεσμά να σημειώνονται συχνά καθυστερήσεις και μικροατυχήματα. Παράλληλα, σημειώνουν πως κανένας φορέας δεν ανταποκρίθηκε στις συνεχείς εκκλήσεις τους για λύση στο πρόβλημα.

Επομένως, τα λεωφορεία κατά την επιστροφή τους από τη Βενιζέλου δεν θα εισέρχονται στην οδό Αργυρουπόλεως, αλλά θα συνεχίζουν από Κυδωνίων προς Κερασούντος - Χιλής και έπειτα θα ακολουθούν την κανονική τους διαδρομή.

φωτο από http://www.karfitsa.gr/2015/12/11/poia-grammi-toy-oasth-allakse-diadromi-k/
κείμενο από http://www.thestival.gr/society/item/211193-allages-sto-dromologio-leoforeiakis-grammis-tou-oasth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.