13 Μαΐ 2016

Παραδίδεται ο κόμβος της Περιφερειακής στον Εύοσμο!

Πηγή: voria

Δίνεται τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και ανακουφίζονται οι επιχειρήσεις από τον πολύμηνο αποκλεισμό, αναφέρει ο δήμος.



Παραδίδεται σήμερα το μεσημέρι στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος της οδού Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό, μετά από παρεμβάσεις της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και του δημάρχου Πέτρου Σούλα.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έτσι δίνεται τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και ανακουφίζονται οι επιχειρήσεις από τον πολύμηνο αποκλεισμό της συγκεκριμένης νευραλγικής οδικής αρτηρίας.

Τον κυκλικό κόμβο της οδού Μαιάνδρου επισκέφτηκε το πρωί ο κ. Σούλας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αμβρόσιο Δανιηλίδη, όπου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την ομαλή εκτέλεση των τελευταίων τεχνικών εργασιών για την απόδοση του κόμβου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου ο κόμβος Μαιάνδρου θα λειτουργήσει αρχικά με φωτεινούς σηματοδότες μέχρι την επικείμενη ολοκλήρωση της υπογειοποίησης της οδού, οπότε θα καταργηθούν τα φανάρια και η κυκλοφορία θα εκτελείται απρόσκοπτα.

“Η απόδοση στην κυκλοφορία του κόμβου της οδού Μαιάνδρου γίνεται σήμερα πραγματικότητα χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και πιέσεις μας προς τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα, συμβάλλοντας στην άμεση παράδοση του έργου και στην εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας” τόνισε ο κ. Σούλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.