29 Σεπ 2014

Ηλεκτρονικές εφαρμογές για μετακινούμενους


 
Οι ηλεκτρονικές εφαρμογές και υπηρεσίες της διαδικτυακής πλατφόρμας του προγράμματος EasyTrip έχουν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών και των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Το ΕasyTrip, που είναι διαθέσιμο σε συσκευές tablet και smartphone, παρέχει στους μετακινούμενους υπηρεσίες πληροφόρησης, «πράσινη» περιβαλλοντικά φιλική  δρομολόγηση, ακριβείς οδηγίες πλοήγησης, λεπτομερή παροχή πληροφοριών για την κυκλοφορία και τη στάθμευση, τουριστικές πληροφορίες σχετικά με σημεία ενδιαφέροντος, μέσα μαζικής μεταφοράς και ταξί, πληροφορίες για την οδική ασφάλεια, το περιβάλλον και τις καιρικές πληροφορίες και άλλα.

Παρακολουθήστε το προωθητικό-ενημερωτικό βίντεο: https://www.facebook.com/video.php?v=625190457528038


Το πρόγραμμα EasyTrip συμμετέχουν ως εταίροι οι Δήμοι Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Σερρών, Θέρμης, Bansko, Krumovgrad, καθώς επίσης η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το Ινστιτούτο Τεχνικής Χημικών Διεργασιών.

Οι δραστηριότητες του  προγράμματος καλύπτουν τις παρακάτω περιοχές (με πρόβλεψη μελλοντικής επέκτασης): Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΕΤΑ & ΙΜΕΤ ΙΤΧΗΔ, Δήμοι Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Σερρών), Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Δήμος Καβάλας), Επαρχία Blagoevgrad (Bansko) και Επαρχία Kardzhali (Krumovgrad).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.