16 Σεπ 2014

Ποια είναι η εμπειρία σας από τη χρήση των ΜΜΜ;- Δείτε την έρευνα

Ποια είναι η εμπειρία σας από τη χρήση των ΜΜΜ; Πόση ώρα περιμένετε για να πάρετε το λεωφορείο ή το τρένο? Και, τι σας απογοητεύει περισσότερο σε όλη αυτή τη διαδικασία;
Πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σχεδόν 12.000 χρήστες ΜΜΜ.


Η μετακίνηση χρειάζεται αρκετή ώρα


Περίπου 2 ώρες κατά μέσο όρο. Η Μπογκοτά και το Λος Άντζελες είναι στη χειρότερη θέση: με 134 και 133 λεπτά κάθε ημέρα, αντίστοιχα. Φανταστείτε εάν οι κάτοικοι του LA μπορούσαν να περάσουν αυτές τις ώρες δουλεύοντας, με βάση τον κατώτατο μισθό, θα κέρδιζαν 4.209 δολάρια επιπλέον το χρόνο! ΟΥΠΣ! 

Επιβάτες των Ρίο ντε Τζανέιρο, Μεξικό και Μπουένος Άιρες αναφέρουν ότι ξοδεύουν 2 ώρες κάθε μέρα για τη μετακίνηση - ένα τεράστιο μέρος της καθημερινής τους ζωής. Ακολουθεί η Νέα Υόρκη, με 114 λεπτά την ημέρα για τη μετακίνηση.


Αρκετές ώρες δαπανόνται κατά την αναμονή
Οι επιβάτες της Ρώμης φαίνεται ότι περιμένουν περισσότερο, με τον επιβλητικό χρόνο των 44 λεπτών κάθε μέρα, που σημαίνει 8 ημέρες τον χρόνο.. 

Μπογκοτά και Ρίο ντε Τζανέιροβρίσκονται στη δεύτερη θέση, με 41 λεπτά χρόνο αναμονής κάθε ημέρα, που σημαίνει πάνω από μία εβδομάδα το χρόνο. 

Κοιτώντας τη θετική πλευρά: Η Βαρκελώνη αναφέρει το λιγότερο χρόνο αναμονής, με μόνο 22 λεπτά κάθε μέρα. Επίσης, Παρίσι, Βαρκελώνη και Μιλάνο αναφέρουν τα πιο αποτελεσματικά συστήματα μετακινήσεων.


Το να περιμένεις, δεν έχει πλάκα...
Ρωτήσαμε τους ανθρώπους τι τους ενοχλεί περισσότερο σχετικά με τις μετακινήσεις. Πριν από τη χρήση του Moovit, οι περισσότεροι ανέφεραν ότι τους εκνεύριζε ότι δεν γνώριζαν σε πόση ώρα θα έφτανε το λεωφορείο/τρένο (81%). Είδαμε επίσης μια συσχέτιση μεταξύ της ικανοποίησης και των μικρότερων χρόνων αναμονής που αναφέρουν ότι είναι πιο ικανοποιημένοι με τη μετακίνηση στο Λονδίνο (96%), της Βαρκελώνης (92%) και το Παρίσι (90%) μετά τη χρήση Moovit. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.