8 Δεκ 2014

Καθημερινό πρόβλημα.....

Πολλοί ήταν οι οδηγοί που περίμεναν σχεδόν μισή ώρα έναν ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω σε στροφή, σε κεντρικό δρόμο της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κερασούντος και Μεταμορφώσεως.

Τρία αστικά λεωφορεία, δεκάδες αυτοκίνητα, η ουρά να φτάνει έως κάτω στη Σοφούλη και όλα αυτά χωρίς διέξοδο διαφυγής αφού και η Παπάγου ήταν μποτιλιαρισμένη καθότι είναι η ώρα που σχολούν τα σχολεία γύρω από την περιοχή. Στο σημείο κλήθηκε και η Τροχαία η οποία δεν έφτασε ποτέ!

πηγή: https://www.facebook.com/mykalamaria

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΈΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΕΚΕΙ....???? ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟΠΡΟΒΛΗΜΑ....???....ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ Ο ΕΝ ΛΌΓΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.... !!!
    ...ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ....ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ..... ΕΠΕΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ....( ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ...) ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ....ΚΟΡΝΑΡΕΙ....ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕς ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ....ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ.... " ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ"...ΟΠΟΩς ΤΟΥς ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ..... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.