19 Φεβ 2015

Καλαμαριά: Οδηγός άνοιξε την πόρτα του ΙΧ του και χτύπησε ποδηλάτη

Θύμα ασυνείδητης οδηγού έπεσε ποδηλάτης στην οδό Πόντου, στην Καλαμαριά. Ο 45χρονος άντρας κατέβαινε τον δρόμο με το ποδήλατό του, όταν στη διασταύρωση με την Αιγαίου, ήρθε αντιμέτωπος με την οδηγό, η οποία είχε σταθμεύσει το όχημά της στο σημείο.
Τότε, χωρίς να προσέξει τον ποδηλάτη, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει πάνω του και να τραυματιστεί. Το περιστατικό κατέγραψε ο χρήστης Μάκης Γιώτης στο facebook.

Δείτε το σχόλιό του και τις φωτογραφίες που κοινοποίησε:

"Ο ποδηλάτης, εύσωμος περί τα 45, κατέβαινε την οδό Πόντου. Στην διασταύρωση με Αιγαίου επί της διάβασης των πεζών δεξιά, η κυρία πάρκαρε και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της, όπου και προσέκρουσε ο ποδηλάτης. Το θύμα βρέθηκε στο οδόστρωμα ακριβώς στο κεντρικό φανάρι της νησίδας με χαμένες αισθήσεις, αιμόφυρτος από κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο πίσω μέρος του κρανίου. Επί τόπου έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ. και λίγο αργότερα και η μονάδα του ΕΚΑΒ με αναισθησιολόγο"

πηγή: http://www.thestival.gr/society/item/152576-kalamaria-odigos-anoikse-tin-porta-tou-ix-tou-kai-xtypise-podilati-foto, facebook group: https://www.facebook.com/groups/PolychromoiPodilates/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.