23 Μαρ 2015

Μετά τα iPad και iPod τώρα (σε λίγο) το iCar

Ζήλεψε η Apple τη δόξα της Google με τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα και μπαίνει και αυτή στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας!!! Ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα ονομαστεί ... iCar φυσικά!


Προσέξτε το iPad με όλες τις επιλογές για την οδήγηση. Πάλι καλά που έχει τιμόνι (ίσως να είναι μόνο διακοσμητικό....)

Πηγή άρθρο της Μακεδονίας/Θεσσαλονίκης

Με βάση όσα «ψιθυρίζουν» πηγές που βρίσκονται κοντά στην αμερικανική εταιρεία - κολοσσό, η ονομασία του project είναι Titan (ελλ. Τιτάνας) και το πιθανότερο είναι να αφορά τον σχεδιασμό ενός οχήματος τύπου minivan.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Tim Cook έδωσε το πράσινο φως για αυτό το νέο εγχείρημα πριν από περίπου ένα χρόνο, ορίζοντας ως υπεύθυνο υλοποίησης τον αντιπρόεδρο της Apple, Steve Zadesky. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Zadesky είναι πρώην μηχανικός της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford, ενώ βοήθησε αρκετά στη δημιουργία του iPod και του iPhone.
O Zadesky φέρεται να έχει δημιουργήσει μια ομάδα περίπου 1.000 ανθρώπων, που εργάζονται εντατικά και έχουν θέσει ως στόχο να παρουσιάσουν κάτι περισσότερο από ένα πρωτότυπο ή χόμπι. Μέχρι, βέβαια, η Apple να δώσει επισήμως στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, οι φήμες θα οργιάζουν γύρω από το πρώτο… iCar.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.