23 Μαρ 2015

TPAINO-ΠOΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ 26/4/2015

2η βόλτα με ποδήλατο και τραίνο στο οχυρό Ρούπελ και τη λίμνη Κερκίνη διοργανώνει ο μεθοριακός σταθμός Βυρώνειας.



Στην ιστοσελίδα τους υπάρχει και η φόρμα για δήλωση συμμετοχής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Δραπετεύουμε εναλλακτικά !!!
Φορτώνουμε τα ποδήλατα στο τρένο και πάμε εκδρομή !!!
Ζούμε μια μοναδική εμπειρία !!!

Η μεγαλύτερη ΤΡΑΙΝΟ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ στην Ελλάδα, επιστρέφει δριμύτερη, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015. Δίνουμε ραντεβού στις 06:00 το πρωί στον Σ.Σ Θεσσαλονίκης. Φορτώνουμε τα ποδήλατα μας στο τραίνο και πάμε… «Μεθοριακό Σταθμό» (Βυρώνεια Σερρών), οχυρό Ρούπελ και λίμνη Κερκίνη.

(Ξανα)δραπετεύουμε στην Ελλάδα της φύσης και της ιστορίας, όχι μόνο για αναψυχή, αλλά και για να αναδείξουμε την πετυχημένη σύμπραξη τραίνου και ποδηλάτου, ως εναλλακτικά και οικολογικά μέσα μετακίνησης.

Η ΤΡΑΙΝΟ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ είναι η μοναδική αυτού του είδους εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Είναι μια ιδέα του Μεθοριακού Σταθμού στην Βυρώνεια Σερρών και φίλων του ποδηλάτου από την Θεσσαλονίκη και τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Πολιτιστική Εταιρεία Σιντικής.

Η τιμή συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 10  € και περιλαμβάνει τα μεταφορικά (εισιτήριο του ΟΣΕ Θεσσαλονίκη-Βυρώνεια-Θεσσαλονίκη) καθώς και το ατομικό γεύμα στον Μεθοριακό Σταθμό. Θα πληρώσετε το πρωί της Κυριακής στον Σ.Σ Θεσσαλονίκης, όπου ο εκπρόσωπος της εκδήλωσης θα σας δώσει μαζί με την σχετική απόδειξη και την κάρτα συμμετοχής. Θα πρέπει όμως σίγουρα, να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.